Servis klime

Servis auto klime Slavonski Brod

Servis i punjenje auto klima uređaja

Klima uređaj je potrebno redovito održavati da bi i u ljetnim i u zimskim mjesecima vršio svoju ulogu. Adekvatna količina plina i novi filter omogučuje nam svježi zrak odvlaživanja a po zimi kvalitetno odmagljivanje unutrašnjosti automobila. Servis auto klime nikako nije skup. Brzo se odradi, a sastoji se od dopune klime, filtracije i vakumiranja. Potrebno je redovito održavati klima uređaj u automobilu kako bi se spriječio nastanak plijesni te osigurala dugovječnost auto klime.

Vrlo bitna stavka kod servisa auto klima uređaja za naše zdravlje je i dezinfekcija auto klime. Ako prilikom gašenja klima uređaja neko vrijeme osjetite bilo kakav neugodan miris koji prije nije bio prisutan, vrijeme je za dezinfekciju. Neugodan miris večinom se širi iz cijevi ventilacije te isparivača na kojem se skuplja plijesan te bakterije kojima pogoduje vlaga. Ako se ne spriječi i dezinficira mogu se razviti opasne bakterije po zdravlje čovjeka.

Punjenje klima uređaja s plinom R1234YF

Punjenje klima uređaja s plinom R1234YF Slavonski Brod
Osim dezinfekcije i punjenja klima uređaja ekološki prihvatljivim i modernim uređajima radimo i servis svih ostalih djelova auto klime. Servis autoklime  je najpoželjnije napraviti prije sezone paljenja klime, dakle, prije nastupa ljeta ili prije odlaska na dulji put u ljetnim mjesecima. Nudimo uslugu punjenja i servisa auto klime za osobna i teretna vozila. Servisiranjem i redovitim održavanjem klima uređaja u Vašem automobilu znatno produljujete njen vijek trajanja. Samim time štedite dosta novaca za skupe popravke.

Cjenik servisa auto klima uređaja

Punjenje klima uređaja25,00 - 1.000,00 kn
Kontrola klima uređaja100,00 kn
auto-klima-servis-vulkanizer-mario
servis-auto-klima-vulkanizer-mario